Кариера

Штедилница МАК БС ДОО Скопје нуди можност за сите кадри од областа на економијата за запознавање на банкарското работење и за усовршување на знаењето.

Затоа доколку сте заинтересирани за студентска пракса, Ве молиме да испратите кратка биографија (CV) и пропратно писмо на info@makbs.com.mk, со назнака ‘за пракса’.

 

Во моментов немаме отворени огласи за вработување.

 

Но доколку сте заинтересирани за вработување, испратете кратка биографија (CV) и пропратно писмо на info@makbs.com.mk, со назнака ‘вработување’.

 

Напомена:  Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за работа , согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на избор на кадри.

Штедилница МАК БС ДОО Скопје гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел ниту, пак, достапни за некоја друга намена, или пак, за трети лица