НАЈНОВА ПОНУДА – Кеш кредит

НАЈНОВА ПОНУДА – Кеш кредит

Кеш кредит КЕШ КРЕДИТ со фиксна каматна стапка за 1-та година веќе од 6,90% и рок на отплата до 72 месеци.

Повеќе»
НАЈНОВА ПОНУДА !!!!

НАЈНОВА ПОНУДА !!!!

Хипотекарен кредит – 6,40% фиксна к.с за првата година Кеш кредит 6,90% фиксна к.с за првата година Ненаменски потрошувачки кредит до 900.000 мкд – 7 % фиксна к.с за првата година

Повеќе»
Население

Население

Орочен депозит со девизна клаузула и камата во денари на 1, 3, 6, 12 ,24,36 и 60 месеци со атрактивни каматни стапки.

Повеќе»
Денарски кредити

Денарски кредити

Кредити на 100 рати и поволни услови Ненаменски и наменски денарски кредити

Повеќе»
  Куповен Среден Продажен
 EUR61.187661.495161.8026
 USD56.207656.490156.7725
 GBP68.503868.848169.1923
 AUD42.884543.143.3155
  Курсна листа на НБРМ #200 - 25/10/2016 

Најнови вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ ФИЛИЈАЛА БИТОЛА

Штедилница МАК БС ДОО Скопје ги известува своите клиенти дека од ден 01.09.2016 година престанува со работа Филијалата во Битола.   За подетални информации обратете се во Централа Скопје на телефонските броеви 02/3166 466  и 02/3131 190.

Повеќе»

Намалување на пасивните каматни стапки

24.03.2016 год. – Намалување на пасивните каматни стапки

Повеќе»

НОВИ ПРОМОТИВНИ УСЛОВИ ЗА ПОТРОШУВАЧКИОТ КЕШ КРЕДИТ

Во периодот 15.11.2015 – 15.01.2016 година Штедилница МАК БС ДОО Скопје, Ви нуди нови промотивни услови за потрошувачкиот КЕШ КРЕДИТ со неверојатна каматна стапка од 5,40% фиксна за првата година, рок на отплата до 100 месеци, без трошоци за аплицирање и без трошоци за предвремена отплата.

Повеќе»